Gullegrisen gnäller

Bobby brukar gnälla till lite när han vill upp i soffan. Idag gnällde han dock mer än vanligt. Kanske beror det på att han redan varit uppe en gång, men blivit nedsatt för att han inte lyssnade på ett nej när han nafsades. Stackars liten. ;) Han fick en chans till efter en stund och då passade han sig från att nafsa.


Besök hos Undimoon

I helgen var vi och besökte Erja & Co. på Undimoon-kenneln. Det blev en händelserik dag för Bobby. Han hann med att bli tuktad av sin mamma, leka med sina syskon (Erja & Co. behåller två och fick ett sent återbud på en så det var tre syskon närvarande) och få en allergichock. Det senaste var jobbigt att se. Han fick bulor över hela kroppen samtidigt som ögonlocken och mungiporna svällde och svällde. Som tur var hade Erja allergimedicin för hundar hemma och efter att Bobby fått i sig den så slutade allt att svälla. Dagen efter var han som vanligt igen. Förmodligen var det knotten som gett honom lite för många bett. Något annat värt att nämna är att Bobby av någon anledning hunnit bli lite större än sina syskon. Han är en riktigt ståtlig grabb! Hoppas bara inte att han växer för snabbt för sina leders bästa.


Levande studsboll?

Det här klippet älskar jag! Finns det något sötare än en hoppande bulle?



Klippet filmades för ca 3 veckor sedan.

En regnig dag



När det regnar passar det Bobby bättre att ligga i ens knä och sova, än att gå ut på en promenad. ;)


Profilbild & nafsande

Det här är bilden som vi använt till Bobbys profilbild. Den togs när Bobby var 9 veckor.



Bobby är verkligen nafsig nu. Vi hoppas att det beror på att tänderna kliar. Det är ju snart dags för nya tänder. Han nafsar på datorstolarna, tvättsäcken, trappmaskinen, strumpor, händer och sina leksaker. Han får sig en liten tuggpinne att tugga på då och då, men det räcker inte till. Tur att vi gömt undan alla sladdar så bra som möjligt.

Sovande valp



Detta klipp är från en av Bobbys första sovstunder hos oss. Här är han 9 veckor gammal och snarkar så sött så. :-)

Bobby 9 veckor



Vad Bobby växer snabbt. Såhär liten var han under sina första dagar hos oss. 9 veckor gammal miniplutt.

Bobbys stamtavla


Vi köpte Bobby från kenneln Undimoon där hans kennelnamn var Undimoon Bert Bond.